Overslaan en naar de inhoud gaan

Over de Duik

De duik is een initiatief van Dimence Groep. Met de Duik willen wij iedereen de mogelijkheid geven om te zien hoe onze organisatie er van binnen uitziet en wat er gebeurt. Dimence Groep biedt een breed pakket aan geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening en welzijn aan patiënten en cliënten. Er werken ruim 2.700 medewerkers en 1200 vrijwilligers. Zij zetten zich vanuit zeven stichtingen in om dit te bereiken voor ruim 35.000 cliënten en patiënten  

De Duik geeft je een kans om te kijken hoe de sfeer op een locatie is, hoe die eruit ziet, hoe er gewerkt wordt en ook wie er werken. Het kan je helpen om een beter zicht te krijgen op behandelmogelijkheden bij Dimence Groep.

Werk je al bij ons? Dan biedt het je kansen om je collega’s beter te leren kennen of om te kijken of werken bij een van de andere stichtingen iets voor jou is.

Hoe kan je duiken?

Haal allereerst diep adem. Als je wil duiken ga je naar de homepage.  Hier geef je aan in welke hoedanigheid je wilt duiken. Ben je (potentiele) sollicitant, medewerkers, netwerkpartner of cliënt? Vervolgens verschijnen de duikplekken die voor jou beschikbaar zijn. Deze zijn gesorteerd per provincie. Bovenin zit een menu waarin je kunt filteren op bijvoorbeeld functie of stichting. Zodra je de juiste duikplek hebt gevonden, vul je je gegevens in en wordt er (per email of telefonisch) contact met je opgenomen om een afspraak te maken voor de duik. Samen bepalen jullie hoe die duik eruit ziet. Misschien voldoet een gesprek al, of misschien wil je een dag meelopen. Geef je wensen aan en wij kijken wat er mogelijk is. 


We horen na afloop graag hoe je duik verlopen is. Zo kun je misschien ook andere inspireren om eens onder water te kijken in de boeiende wereld van ggz en welzijn.   

Vragen

Wil je nog meer duikinstructie voordat je daadwerkelijk de zee induikt? Mail dan naar deduik@dimencegroep.nl