Overslaan en naar de inhoud gaan

Een Duik in de Wereld van Communicatie bij Dimence Groep

Marland Scholte

Hallo allemaal! Ik ben Marland Scholte, 29 jaar jong en momenteel werkzaam bij Basic-Fit. Laat me jullie meenemen in mijn ervaring met "De Duik" bij Dimence Groep.

Waar heb ik gedoken en waarom?

Ik heb mijn duik gemaakt bij het communicatieteam van Dimence Groep. Waarom juist deze plek? Nou, ik ben momenteel aan het nadenken over mijn loopbaan en ben op zoek naar nieuwe richtingen. Met mijn creatieve, ruimtelijke en productgerichte achtergrond werd mijn interesse gewekt door de wereld van communicatie. Communicatie vormt de basis van elk project en heeft me altijd geboeid. Na wat onderzoek en gesprekken met medewerkers van Dimence Groep leek het me ontzettend leerzaam om dieper in de communicatiewereld te duiken. Met "De Duik" wilde ik inzicht krijgen in het dagelijkse leven van een communicatiemedewerker binnen de zorgsector. Ook hoopte ik waardevolle adviezen van communicatieprofessionals te ontvangen over welke paden ik het beste kon bewandelen om uiteindelijk deel uit te maken van een communicatieteam.

Mijn ervaring met de duik

Mijn ervaring was zonder twijfel heel positief en enthousiasmerend. Het ontvangst was warm en vriendelijk, en dat gold voor het hele gesprek. Er werd ruim de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden, en ze vulden die antwoorden aan met aspecten waar ik nog niet aan had gedacht.

Wat heb ik geleerd?

Achteraf gezien is misschien wel het belangrijkste dat ik meekreeg, het besef dat mijn achtergrond echt waardevol is. Ik realiseerde me echter ook dat als ik me wil begeven in de wereld van communicatie, ik wat 'duiktraining' nodig heb om mijn bestaande vaardigheden aan te passen voor deze branche. Bovendien opende de gesprekken mijn ogen voor de diverse en cruciale rol van een communicatieteam en hoe zij hun werkzaamheden vormgeven. Het was echt een inspirerende eye-opener.

Zou ik anderen deze duik aanraden?

Absoluut! Ik zou iedereen aanmoedigen om deze duik te wagen. Ze nemen je hartelijk en enthousiast mee door de wereld van communicatie. Of je nu al werkzaam bent in het vakgebied of gewoon nieuwsgierig bent, je keert terug met nieuwe inzichten en een dosis nieuwe energie. Voor diegenen die al ervaring hebben in de communicatiewereld, kan ik garanderen dat het enthousiasme en de ervaringen van de mensen bij Dimence Groep je nieuwe perspectieven zullen bieden die je zeker kunt toepassen in je eigen werk.